sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Top BoFF* of 2009

Mda, cineva ar putea spune ca I have a thing pentru statistici. Recunosc ca imi plac, ma simt mai comfortabil intr-o analiza decit intr-un sezlong pe malul marii intr-o zi cu soare. Anyway, din studiul intreprins se dovedeste ca anul trecut prietenii cei mai activi au fost cei virtuali. Si fiindca mi-a dat cu virgula, am extras si un produs rezidual: cei care cred ca Internetul schilodeste relatiile interumane suck ass. Parerea mea! Evident, nu vorbesc de campionii de pe facebook care au peste 5000 de prieteni..

Asadar, iata topul celor mai buni 10 prieteni ai nostri, blogul si cu mine, pe anul 2009. Multumim din inima pentru atentie, really appreciate it si speram ca ne-am ridicat macar pina la nivelul cel mai de jos al asteptarilor voastre. Si, poate anul asta instauram un program de fidelitate, cu rewards points.

1. Williamsburgezul Flavius
2. Vecina Anutza
3. Vecina Amalia
4. Lola
5. Yo-nela
6. Radio27.net
7. To-morrow
8. Americanul
9. Sparker
10. La gura sobei

Si, ca sa arunc un mic panseu de final, diferenta dintre relatiile virtuale si non-virtuale e aceeasi ca intre a vorbi la telefon sau a da mesaje: ai confortul de a raspunde la orice request prietenesc cind vrei, daca vrei, dupa principiul intuit de mine ca „daca nu raspund acum, poate pina miine nu-i mai trebuie”. Asta de la americani am invatat!

*BoFF = BFF dar online

10 comentarii:

  1. Hm hm...sa-mi dreg glasul! Trebuie sa bag speechul de acceptare si multumire pentru reward. In primul rand as vrea sa multumesc pe aceasta cale... Ah, reward-urile vin abia la anul?! Damn it!

    Mi-ai amintit de cand eram mai tanara si purtam la gat o jumatate de inimioara cu "Best Friends". Jumatatea cealalata era la prietena mea. Muahaha! Ce vremuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. e, acum sunt rosu ca un rac si ma infoi tot in pene.
    nici nu stiu ce sa spun, in afara de multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Incepusem sa cred ca te-a transformat Craiasa Zapezii intr-un bloc (stick?) de gheata.
    Dar uite cum apari tu, asa-pe neasteptate si emotionezi lumea :))

    ailaviutoo.

    si repara link-ul de sub "sparker" ca mie-mi da cu 0 si n-am timp acum sa trec prin toata lista din dreapta sa-l gasesc. ocazie pentru care iti multumesc si ca mi-ai mai cocosat lista din reader cu inca 2-3 amanunte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ce-am facut sa merit onoarea dar ma bucur ca am fost remarcat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Medalia de bronz ma mai mult decat onoreaza :)
    te pup
    Amalia

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow ... nici nu stiu ce sa spun ... ma simt onorata de-a dreptul ... multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Promit sa fiu mai serioasa si mai disciplinata , astfel incat sa iau locul I, la sf anului. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti sunteti pe primul loc, podiumurile sunt facute asa doar ca sa incapa in puterea de intelegere a presei (mwahahah!)..

    ailovui2, ol!

    RăspundețiȘtergere

I SUPPORT JACK

I SUPPORT JACK
View Dona Eliescu's profile on LinkedIn