duminică, 20 ianuarie 2008

I Support

Ce sa fie, ce sa fie? Ei bine, niste oameni de bine si carora nu le lipseste simtul umorului ba dimpotriva mi-au facut cel mai spectaculos si neasteptat cadou de mos: un suport de banane. Careia i-am gasit imediat o utilitate: am agatat punga de piine in ea! Ca banane n-am. De ce n-am e o intrebare interesanta. N-am fiindca am picat din romania ca din bananier si dupa ce mi-am luat o suta de perechi de blugi si o suta de perechi de tenisi, am mincat si tone intregi de banane pina mi s-a luat. Cheers pentru anii in care singura coada la care mama ma putea convinge sa stau era aia la banane. Verzi, verzi, de nicio saptamina nu le ajungea sa se coaca. Si inca o data cheers pentru alea doua banane pe care i le-am carat lu’ sor-mea din Germania si care nu i-au placut, pentru ca ea s-a nascut tirziu cind bananele nu mai existau decit in povestirile celor batrini. Asadar, le-am mincat toate bananele americanilor si acum sunt linistita. Nu mai tresar la vazul lor, asa cum nu ma mai impresioneaza nici mozzarella, natural orange juice, somon afumat ori Jack (Daniels). Simt ca in mine creste usor o americanca adevarata, simt ca in curind voi trece pe produse pe baza de soia, voi refuza apa de la chiuveta (as been gross!), voi cumpara doar produse organice (ieri am baut prima bere organica, n-am nicio scuza!) si voi incepe sa ma implic in diverse campanii umanitare, din genul “I support”… de exemplu Asociatia pentru Protectia Bananelor Coapte (APBC).

Pentru exemplificare, see mai jos “a breakthrough technology, a breathtaking design, heartbreaking divine inspiration, a marvelous masterpiece, a thrilling experience”. Am onoarea sa va prezint insusi Suportul de Banane. Five thumbs up, please!

Nota autorului: Bananele sunt un nume generic valabil pentru orice lucrusor care mi-a fost refuzat pe vremea lu Impuscatu’.

7 comentarii:

  1. I also support Jack! Daniels nu orice Jack de pe Terra. Ce faci draga cu 100 de perechi de tenisi?!?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fata, asa am facut si eu la inceput cind am aterizat in Americana-the beautifulaaa, cu frustrarea romaneasca bine patrunsa in my system, am sarit pe banane,(deci daca ai mai apucat si tu, inseamna ca nu le-am infulecat pe toate:) de parca eram nesatula si mi s-a aplecat, astfel incit acum, americanizata:)si cu fitze pe capul meu, am devenit un fel de organic girl, numai produse organice maninc, mai ales cind e vorba de produse lactate, oua. Bananele ma lasa rece, precum si multe alte chestii pe care I take them for granted. Eeee, am evoluat, imi place mie sa cred:)
    PS: In primul an, din cauza ca mincam toate bombele chimicale de la americanii astia, m-am ingrasat considerabil, nu devenisem o bila, insa capatasem o greutate care nu mi-era cunoscuta pina atunci. Noroc ca m-am prins la timp si am inteles ca la NY, mai ales, se gaseste mincare buna si sanatoasa, daca stii unde sa cauti. E chestie de alegere, optiuni sint o gramada, thanks God!

    RăspundețiȘtergere
  3. Thank God ca nu sunt singura pe lume! Stiam eu ca exista cineva care ma intelege !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh,yes, Dona-Primadona;) you are not alone:) sau mai bine zis, WE are not alone, sint sigura ca mai sint si alti frustrati si flaminzi de banane, ca noi doua, pe vremurile de odinioara, la inceputurile noastre in BIG America:) Thank GOD, indeed:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt ajunsa de 9 luni in America deci inca sunt la stadiu de infulecare a bananelor...si inca ma mai las impresionata de o sticla de Jack sau de Crown Royal, dar astept cu nerabdare sa creasca americanca din mine :)
    La fel ca Ina si eu am luat proportii nemaincunoscute de mine inca din primele 4 luni si inca ma mai lupt cu 6 lbs :)) (am pus in lb nu de alta dar imi moare neuronul daca ii transform in kg)
    PS: Dona...am devenit dependenta de povestioarele tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ionela -ia vezi, atentie la dependente, ca la americani toate sunt mai acute; Pina si lb-urile parca-s mai multe. Tip: E mai putin deprimant sa calculezi greutatea luata in kg decit lb. Zic si eu...
    :)
    Dar, hei, vesti bune: eu zic ca Jack e bun la cura de slabire. In moderatie, desigur, ca orice lucru in lume.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce moderatie? Jack nu e genul care se serveste cu moderatie, mai degraba cu pasiune:)) Ce om Jack..fetelor...Cine ne ceteste zice :cat desmatz! Dar nu e asa. Vorbim de o comuniune a noastra cu Jack..In Ro inca se cumpara banane in draci, galbene si ieftine in toate supermarketurile. Noi nu o sa ne vindecam niciodata..

    RăspundețiȘtergere

I SUPPORT JACK

I SUPPORT JACK
View Dona Eliescu's profile on LinkedIn